Menu

Kampklar

Alle trænere kender udfordringen - har spillere/forældre set kampindkaldelsen, kommer alle?

Denne guide giver dig mulighed for nemt at udtage et trænerudvalgt hold. Alle kan se aktiviteten, men kun de udtagede kan bekræfte, at de kommer. Når aktiviteten er oprettet kan du sende mail eller besked til de udvalgte med alt relevant info – uden at skulle taste det igen.

 

Processen er enkel.

1) træneren udtager spillerne via indkaldelsen i kampklar (web)

2) de udtagede spillere for en mail/sms via kampklar funktionen (web)

3) de udtagede spillere bekræfter via kampklar app’en, så træneren kan se at de har modtaget beskeden

4) hvis der er afbud udtager træneren, den næste spiller (ved at flytte vedkommende fra ikke udtaget til udtaget)

 

Efter eksemplerne er fremhævet flere tips til standardtekst og spillergrupper.

 

1. Opret aktivitet

”Bekræft udtagelse” og ”åben for tilmelding” er vigtige.

 

2. KLIKKER PÅ FANEBLADET DELTAGERE – og udvælg spillerne fra IKKE UDTAGEDE til UDTAGEDE ved at klikke på +. Bemærk at det er nemmere at sortere på spillergrupper kolonnen først (se nederst)

Når spilleren har bekræftet ændrer spørgsmålstegnet sig til et v-tegn. Dermed ved træneren at spilleren har set udtagelsen.

 

3. Vælg KOMMUNIKATION – EMAIL og standardteksten MAIL KAMP


Spillergrupper http://klubservice.dbu.dk/kampklar/vejledning/til-traenere-og-holdledere/kampklar-spillere/kampklar-spillergrupper/

Det er en fordel at bruge spillergrupper, hvis man er flere hold – f.eks. niveaudelt eller flere årgang. Det er et trænerredskab til at opdele truppen f.eks. i A, B og C. Det har den fordel at du kan sortere på spillergruppen – og dermed hurtigere sikre at du har fået udvalgt de rigtige.

Standardtekst http://klubservice.dbu.dk/kampklar/vejledning/til-traenere-og-holdledere/kampklar-aktiviteter/opret-holdaktivitet/sms-email-udgaaet-vises-ikke/e-mail/e-mail-standardtekter/

Med standardtekst kan du forudfylde en mailskabelon inkl. makroer. Dermed kan du med få klik sende mails til de udtagede, hvor alt kampinfo fremgår. Det er en funktion i kampklar på web.

Prøv f.eks. at definere en standardtekst som ”Mail kamp” og indsætte nedenstående tekst: 

Du er udvalgt til kampen: @@aktivitetoverskrift d. @@aktivitetstartdato kl. @@aktivitetstarttid. Mødetiden er kl. @@aktivitetmodetid @@aktivitetmodested Spillested: @@spillested Spillere: @@udtagedespillere Opgaver: @@opgaveliste Husk, at du skal bekræfte din udtagelse på KampKlar, så din træner ved, at du kan komme!!

Luk