Årets LEDER og årets NUGF´er

Årets NUGF'er Mette Høj Olsen.
NUGF Viborgs bestyrelse har i år valgt at hædre Mette Høj Olsen, en af trænerne på U10 Drenge, som Årets NUGF’er 2019.
Mette har igennem flere år været et omdrejningspunkt på årgang 2010 Drenge og har derudover gennem en endnu længere periode bidraget med en kæmpe og engageret indsats på en række områder, som ligger langt ud over, hvad vi som klub kan håbe på af en frivillig forælder.
Hædren som Årets NUGF’er 2019 tildeles derfor ikke alene for hendes indsats hos U10 Drenge. Hædren fortjener hun i ligeså høj grad, fordi hun om nogen er enhver forenings ønske-frivillig.
Mette sætter sig langt ud over egne behov og bidrager i den grad til fællesskabet. Det være sig med sit grafiske og visuelle falkeøje, som medvirker til at gøre vores værdier synlige overalt og NUGF's nye sponsorkoncept langt mere end bare præsentabelt. Et koncept, som i sidste ende gør os i stand til at fortsætte udviklingen af NUGF Viborg.
Eller når hun som medlem af Aktivitetsudvalget trækker et stort læs i realiseringen af store klubevents som Sportsfesten, Træner-Leder festen eller mere ad hoc agtige arrangementer.
Mette, du er en super repræsentant for NUGF Viborg – og du er om nogen synonymet på vores værdier. DGI-prisen i 2019 for ”Den Gode Velkomst” må ikke glemmes. Prisen vidner om et udtalt nærvær og overskud – også overfor helt nye medlemmer, som ønsker at prøve kræfter med fodbolden i NUGF Viborg.
Prisen som Årets NUGF’er 2019 er derfor mere end fortjent – og vi håber, at vi som klub og 2010 Drengene kan få glæde af såvel dine personlige egenskaber og dit engagement i mange år fremover.

STORT tillykke, Mette 💪

PREBEN SØNDERGAARD og LASSE RASS KRISTENSEN ÅRETS NUGF’ere.

Årets NUGF’ere blev overrasket ved en surprise på anlægget, da deltagerne på NUGF generalforsamlingen afbrød en træning på anlægget.

Preben Søndergaard har været træner for 2002-årgangen siden drengene startede for mere end 10 år siden. Da sønnen Mads kom videre til FK Viborg tog Preben en kort pause fra trænergerningen, men kom hurtigt til at savne arbejdet og miljøet omkring 2002 årgangen.

Lasse har været med ligeså længe, først som aktiv forældre og de senere år som ”cheftræner” for årgangene 2002/03.

På bedste vis har Preben og Lasse udlevet NUGF’s værdierne før de overhovedet blev sat på skrift. Der er plads til alle uanset niveau – årgang 2003 blev indlemmet for 2 år siden og med tilgang det seneste år er de to årgange på 30 spillere inkl. 6 FK Viborg spillere. U16 spiller i foråret i Liga 2 og derudover er et hold tilmeldt i C-rækken og det er i højbgrad Lasse og Prebens fortjeneste at der nu igen kan startes et særskilt U15 mands hold.

Preben og Lasse deltager ikke kun Nærværende med Udviklende træning, de står på sidelinjen ved stort set alle kampe og stævne. Deres initiativ til sociale arrangementer, overnatningsstævner bidrager i den grad også til Glæde og Fællesskab.

Derfor er Lasse og Preben årets NUGF’ere – giv dem et like for indsatsen!

Kriteriet var (og er), at den valgte person i særlig grad skal have gjort en indsats for NUGF i det pågældende år
eller gennem en årrække har været en ildsjæl og derved særligt har bidraget til NUGF´s virke.

2019: Mette Høj Olsen
1995: Benny Jacobsen
1994: Erik Ejlersen
1993: Leif Møller

1993 blev der indstiftet en lederpokal for "Årets Leder". I 2003 blev lederpokalen omdøbt til "Årets NUGF´er" for at tilgodese de forskelligartede indsatser for klubben. Derfor de 2 titler ovenfor.